Erik Scherder - Singing in the brain

Over de unieke samenwerking tussen muziek en de hersenen


Erik Scherder speelt viool. Hij kan er nog niet veel van,maar het oefenen en het bezig zijn met muziek stimuleertzijn hersenen. Hij wordt er fit van – en gelukkig. Muziek,op wat voor manier dan ook beleefd, professioneel ofzomaar, passief of actief, kan wonderen doen. In Singingin the brain beschrijft Scherder hoe.

Een aantal bijzondere mensen komt voorbij: de violistdie een aardbeving overleefde, het meisje dat uit eencoma ontwaakt door haar lievelingsmuziek, de verlamdegitarist die componist werd, de eeneiige tweeling diegeen melodie kan volgen maar ritmisch geniaal is.

Waarom wordt een liedje een hit? Waarom houden wevan droevige muziek? Dit boek beantwoordt alle vragenover hersenen en muziek.

Boeiende wetenschap wordt afgewisseld met uniekecasestudy’s. De meest bevlogen professor van Nederlandvertelt zoals alleen hij dat kan: met vaart, vaardigheid eneen groot inlevingsvermogen.Erik Scherder boeken - Singing in the brain

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789025307042
PAGINA’S 232
VERSCHENEN 21-04-2017
DRUK 2e druk
UITVOERING E-book
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Atheneaeum - Polak & van Gennep
LEVERING direct te downloaden
13,99
Bestel

Andere boeken van Erik Scherder