Erik Hein - Handboek Kickbokstrainer

Alles over training en lesgeven in vechtsporten


Dit handboek voor de kickbokstrainer is het resultaat van het ontmoeten en opleiden van honderden kickboks- en MMA-leraren. Het behandelt de belangrijkste onderwerpen als het gaat om training en lesgeven in vechtsporten.

Het boek is geschreven voor trainers en leraren die kickboksers spiritueel, moreel, emotioneel sociaal, mentaal en fysiek sterker willen maken. Daarvoor is verantwoord, e?ciënt en uitdagend kickboks-onderwijs nodig. Dit omvangrijke boek behandelt derhalve kennis van (ped)agogiek, psychologie, didactiek, methodiek, motorisch leren, trainingsleer, juridische en medische zaken.

Drs. Erik Hein is bewegingswetenschapper en psycholoog in opleiding. Hij werkte jarenlang als docent in het sportonderwijs, bij de politie en als docent bij vechtsport- en ?tnessopleidingen. Erik is allround vechtsporter, 3e dan Karate en Jiu Jitsu leraar (2e dan).


Het boek handboek kickbokstrainer van Erik Hein is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 39,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Erik Hein boeken - Handboek Kickbokstrainer
ISBN 9789082511086
PAGINA’S 325
VERSCHENEN 09-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER BlackBoxPublishers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
39,50
Bestel