Erik Hagelstein - Parels van de Achterhoek

Achterhoekers zijn doorgaans bescheiden. Zelfs als ze uitzonderlijke prestaties leveren en succesvol zijn.

In dit boek twintig indringende levensverhalen van Achterhoekers die het ultieme hebben bereikt in hun vak. Zij hebben of hadden een succesvolle carrière in onder andere politiek, zakenleven, cultuur en wetenschap.

Mooie, persoonlijke verhalen van Achterhoekers die nationaal of internationaal furore hebben gemaakt, zoals Bert Wagendorp, Guus Hiddink, Bennie Jolink, Nout Wellink, Gijs Jolink, Lonneke Sloetjes en Aanemarie Jorritsma. Maar ook verrassende verhalen van een adviseur van het Witte Huis, de ambassadeur van Japan, een nanotechnoloog en een weergaloze jazzpianist.

De gesprekken met Erik Hagelstein zijn gevoerd en de foto's van Jessica de Lepper zijn gemaakt op een plek naar keuze van de prominenten. Vaak thuis, soms op het werk, een enkele keer in een etablissement.

De twintig Parels van de Achterhoek vormen het levende bewijs dat je met talent en doorzettingsvermogen ver kunt komen. Ook en misschien wel vooral als je uit de Achterhoek komt.


Het boek parels van de achterhoek van Erik Hagelstein is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Erik Hagelstein boeken - Parels van de Achterhoek
ISBN 9789492108111
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 18-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Hermans
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Erik Hagelstein