Erik Dekker - De Tour van Erik Dekker

Zijn mooiste herinneringen aan de Tour de France in 21 etappes


Titel: De Tour van Erik Dekker

Ondertitel: Zijn mooiste herinneringen aan de Tour de France in 21 etappes

Auteur: Leo Aquina

Oud-profwielrenner Erik Dekker beleefde de grootste zeges uit zijn carrière in Frankrijk. Hij won de klassieker Parijs-Tours en maar liefst vier etappes in de Ronde van Frankrijk. Voor De Tour van Erik Dekker keert hij terug naar het land van de Tour. Daar gaat hij op zoek naar de finishstraten van de etappes die hij er won, beklimt hij onder andere de fameuze Alpe d’Huez en de Aubisque en gaat hij op zoek naar de mooiste wegen om te fietsen. Het levert herinneringen op aan zijn zeges, valpartijen en weggevallen collega’s. Maar hij laat vooral de schoonheid zien van het Franse decor van de mooiste wielerkoersen van toen.

In De Tour van Erik Dekker reist hij heel Frankrijk door – van de Vendée, via het Noorden, de Jura, de Vogezen, de Alpen naar de Pyreneeën, richting Bordeaux. Natuurlijk doet hij ook de mythische Mont Ventoux aan.

Dit boek is een feest der herkenning voor de doorgewinterde wielerliefhebber en een ontdekkingsgids voor iedereen die graag zelf op de fiets door Frankrijk rijdt, in het spoor van Erik Dekker.


Het boek de tour van erik dekker van Erik Dekker is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Erik Dekker boeken - De Tour van Erik Dekker
ISBN 9789018045517
PAGINA’S 164
VERSCHENEN 13-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ANWB Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Erik Dekker