Erik de Haan - Teamcoaching - Gezamenlijke reflectie als motor voor prestatie

Gezamenlijke reflectie als motor voor prestatie


Hoe houd je een team in toom? Tips en tools voor coaches en teamleiders om de slagvaardigheid, creativiteit en resultaatgerichtheid van hun team te vergroten.

De zin van teamcoaching is overduidelijk: door teams te laten reflecteren, gaan de prestaties omhoog en neemt het wederzijds begrip van de teamleden toe. Bovendien verbeteren relaties en motivatie binnen het team. Dit praktische en overzichtelijke boek gaat over teamcoaching in brede zin: van eenvoudige teamcoachingsklussen tot de meer uitdagende, van teams van professionals tot executive teams. De puntsgewijze benadering van de materie maakt dit een handig opzoekboek, dat kan dienen als eerste hulp bij teamcoaching of als handig geheugensteuntje voor degenen die coaching 'erbij' moeten doen. Het biedt een aantrekkelijke verzameling tips, tools en technieken om de gezamenlijke capaciteit van teams te versterken en prestaties te verbeteren.


Het boek teamcoaching - gezamenlijke reflectie als motor voor prestatie van Erik de Haan is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Erik de Haan boeken - Teamcoaching - Gezamenlijke reflectie als motor voor prestatie
ISBN 9789024406548
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 12-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Erik de Haan