Erica Kramer - Even offline

365x bijbelse inspiratie


Stijlvolle bureaukalender die past in elke (werk)kamer of keuken. Met duidelijke datumaanduiding, maar niet jaargebonden gedateerd. De bureaustandaard is voorzien van een stevige full color, kartonnen standaard, met aan de bovenzijde een compacte ringband om de dagelijkse pagina om te slaan. Voor elke dag van het jaar een korte overdenking, citaat of liedtekst uit het Liedboek voor de Kerken - een momentje offline met God. Elke pagina heeft een duidelijke, rustige opmaak.

Erica Kramer is lezer, schrijver en fondsredacteur. Ze schreef eerder onder andere Treinreflecties en Grace - kleuren, overdenken, ontspannen, dat nu ook in het Engels is verschenen.


Het boek even offline van Erica Kramer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Erica Kramer boeken - Even offline
ISBN 9789033878145
PAGINA’S 384
VERSCHENEN 09-08-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ark Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,99
Bestel

Andere boeken van Erica Kramer

 • Erica Kramer - Met open handen
  Erica Kramer - Met open handen

  Veertig bijbeloverdenkingen over loslaten, ontvangen, doorgeven en zegenen.Over ontspannen leven in geloof. Inhoudelijk een mooi cadeau voor iedere vrouw die geniet van het leven met open handen.Een mooie cadeaubundel met harde kaft.

  Lees meer...
  13,95
 • Erica Kramer - Treinreflecties
  Erica Kramer - Treinreflecties

  Treinreflecties is een verzameling praktische, korte bijbeloverdenkingen over herkenbare onderwerpen uit het leven van alledag. Een handzame gebonden editie. Gemakkelijk mee te nemen onderweg naar je werk, school of vakantiebestemming. Een prachtig cadeau voor scholieren,…

  Lees meer...
    7,95
 • Erica Kramer - Grace
  Erica Kramer - Grace

  Grace is een heerlijk boek om mee tot jezelf te komen. Creëer een stilte-moment door te kleuren, te overdenken, te ontspannen. Met korte overdenkingen, prachtig vormgegeven bijbelteksten en platen om in te kleuren. Over onder andere genade, geluk en ontspannen leven. De…

  Lees meer...
    7,50