Eric Tiggeler - Basiscursus WordPress 4

WordPress 4 is een krachtig gereedschap om snel een weblog of website te bouwen. Maar hoe pak dat handig aan, en hoe maak je de site compleet op maat? Als je méér wilt dan een standaardwebsite, welke plugins gebruik je dan?

In dit praktisch opgezette boek leer je stap voor stap hoe je WordPress installeert en een site bouwt voor bijvoorbeeld je bedrijf of vereniging. Je maakt verschillende soorten pagina's, voegt extra's toe (reactieformulieren, forums) en past de vormgeving aan met een nieuw thema.

Of je nu een kleine of een omvangrijke website wilt bouwen, in de Basiscursus vind je duidelijke uitleg en begrijpelijke instructies. De Basiscursus WordPress 4 is de eerste Nederlandstalige gids van Eric Tiggeler voor het gebruik van WordPress.

OVER DE AUTEUR

Eric Tiggeler is tekstschrijver en bouwt websites. Eerder publiceerde hij Basiscursus Joomla 3, Basiscursus Drupal 7 en Websites maken met gratis software.


Het boek basiscursus wordpress 4 van Eric Tiggeler is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Eric Tiggeler boeken - Basiscursus WordPress 4
ISBN 9789462451629
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 30-08-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Academic service
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Eric Tiggeler