Eric Tiggeler - Beter in presenteren

Beter in presenteren helpt je bij het voorbereiden, schrijven en uitvoeren van mondelinge presentaties. Het gaat om presentaties en toespraken die je houdt voor je studie of werk. In zeven hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als je beter wilt leren presenteren. Als je je goed verdiept in wat je publiek verwacht, als je weet waarin een speech verschilt van een papieren tekst, en als je je presentatie bondig en levendig houdt, dan kun je elke groep boeien met een helder en aansprekend verhaal.

Praktische adviezen voor betere presentaties

De serie Beter in... onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een

minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare regels en voorbeelden.

Alle regels én voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd in overzichtelijke tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker

aan welke eisen een goede presentatie voldoet.

Direct oefenen

Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een duidelijke samenvatting en afsluitende oefeningen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen. Op AcademicX.nl vind je extra oefeningen bij elk hoofdstuk.

Een echte praktijkhulp

Beter in presenteren richt zich op hbo studenten en is door de toegankelijke

opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het huidige onderwijs.

Eric Tiggeler is tekstschrijver en ontwikkelt communicatietrainingen voor het Taalcentrum-VU. Hij schreef eerder onder andere Vraagbaak Nederlands, Check je tekst, Beter in spelling en Beter in Nederlands.


Het boek beter in presenteren van Eric Tiggeler is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Eric Tiggeler boeken - Beter in presenteren
ISBN 9789039527320
VERSCHENEN 13-03-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Academic Service
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel

Andere boeken van Eric Tiggeler