Emmie Declerck - Bilbao, San Sebastián & de Baskische kust

Met time to momo Bilbao haal je alles uit je stedentrip!

Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. Bij time to momo delen lokale auteurs uit liefde voor hún stad alleen de echte highlights met je. Zo sla je de drukke dertien-in-een-dozijn-winkelstraten over en wandel je, terwijl je onderweg een bezienswaardigheid meepikt, naar de leukste adressen waar de locals zelf graag komen.

Met 5 verrassende routes door de verschillende wijken van Bilbao kun je de stad in je eigen tempo ontdekken én de local lifestyle beleven.

Inclusief:

- Alle belangrijke bezienswaardigheden

- Meer dan 250 adressen om te eten, drinken en shoppen

- Handige uitneembare stadsplattegrond én gratis kaart-app

- Leuke top 10-lijstjes

time to momo is met meer dan 200.000 verkochte gidsen per jaar de bestverkochte stedengids van Nederland en België. We zijn al meer dan 20 jaar een inspiratiebron voor reizigers en blijven de time to momo-reeks uitbreiden. Check al onze stedentripbestemmingen, de laatste nieuwe tips en hotelinspiratie op www.timetomomo.com


Het boek bilbao, san sebastián & de baskische kust van Emmie Declerck is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Emmie Declerck boeken - Bilbao, San Sebastián & de Baskische kust
ISBN 9789057678981
PAGINA’S 132
VERSCHENEN 31-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Mo'Media
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,99
Bestel

Andere boeken van Emmie Declerck