Emma Thyssen - Billie zoekt zijn lievelingsdingen

Billie houdt van de grote en kleine dingen in het leven. Van zijn blauwe t-shirt en van een zachtgekookt ei bij het ontbijt. Van tijgers en van dansen op Billie Jean. Van schilderen met fluogele verf en van dromen over een huisdier dat 'Draak' heet. Op elke zoekplaat in dit vrolijke boek zitten 3 lievelingsdingen van Billie verstopt tussen tientallen grappige illustraties die je ogen doen twinkelen. Onderaan vind je zoekopdrachten en persoonlijke vragen om tijdens het lezen aan je kind te stellen. Zo leert je kind niet alleen Billie, maar ook jou beter kennen.

Samen een zoekboek lezen is onvoorstelbaar leuk én bijzonder leerrijk voor je kind. Want bij zoeken komen heel wat vaardigheden aan bod. Zoeken is aandachtig kijken, luisteren, informatie verwerken en onthouden. De humoristische illustraties van Emma Thyssen werken bovendien ook nog eens op de lachspieren.


Het boek billie zoekt zijn lievelingsdingen van Emma Thyssen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Emma Thyssen boeken - Billie zoekt zijn lievelingsdingen
ISBN 9789002262883
PAGINA’S 32
VERSCHENEN 24-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Oogappel
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,99
Bestel

Andere boeken van Emma Thyssen