Emily P. Freeman - Maskers af!

Bevrijding van een krampachtige manier van leven


Een geweldig boek voor perfectionisten die moeten leren loslaten.

Als er één plek is waar we geen maskers hoeven te dragen, dan is dat in de kerk, en bij Christus. Maar o, wat is het moeilijk om ze inderdaad af te doen.

We zijn zo graag de modelechtgenote, de modelmoeder, de modeldochter. Maar 's avonds in bed vragen we ons af hoe het nu verder moet, en of dit het nu is. Is er dan niemand die ons echt begrijpt?

Ja. God kent ons, en toch heeft hij ons lief. Met alles wat ons bij de handen afbreekt mogen we bij zijn liefde schuilen. Emily Freeman moedigt ons aan om van onze onmogelijk hoge verwachtingen van onszelf te vluchten naar de onbegrijpelijke liefde van Jezus.

Emily Freeman is uitzonderlijk: voluit Bijbels, poëtisch, glashelder, ze blijft je bij. Haar bevrijdende woorden in dit boek geven 'keurige meisjes' de sleutels die ze nodig hebben om hun vleugels uit te slaan en op te stijgen - naar het hart van God. (Ann Voskamp, schrijver van Duizendmaal dank)


Het boek maskers af! van Emily P. Freeman is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Emily P. Freeman boeken - Maskers af!
ISBN 9789051945256
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 19-10-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Van Wijnen
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel