Els Rommers - Sluiproute

Lorraine groeit op in een dorp midden in het bos. Stiekem droomt ze van een bezoek aan de nabijgelegen bruisende stad Rogan, maar dan kan ze net zo goed meteen zelfmoord plegen. Tot ze op een dag een manier ontdekt om heelhuids de verboden zone te doorkruisen, waarna ze alles op alles zet om haar droom te realiseren.

Maar net voor het zover is, gaat het mis. Door haar toedoen komt iemand in levensgevaar. En dan blijkt ze ook nog eens achtervolgd te worden door twee bekenden. De één maakt haar voortdurend aan het blozen en de ander kan haar bloed wel drinken. Uit angst verraden te worden, kan Lorraine niet anders dan hen betrekken bij haar plannen.

Hun tocht naar Rogan heeft grote gevolgen. Schokkende onthullingen brengen alles waar Lorraine in gelooft aan het wankelen. Wie kan ze nog vertrouwen? Als het antwoord daarop duidelijk wordt, blijft er nog maar één vraag over: zal ze dit overleven?

Els Rommers schreef tevens de avonturenromans Icea, Schreeuw van de Vuurvogel en Icea, De Kroon van Trevon.Els Rommers boeken - Sluiproute
ISBN 9789463454391
VERSCHENEN 29-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Els Rommers
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
18,95
Bestel

Andere boeken van Els Rommers