Elly Schepers - Corstjens - Allef om Half

Lieve lezers, vrienden en familie. Mijn zesde bundel verhalen en gedichten is een feit!

Omdat heel veel mensen ook genieten van de verhalen en gedichten in Gastels dialect, welke regelmatig worden gepubliceerd, verzameld en doorgestuurd naar familie door het hele land, heb ik besloten in samenwerking met Streekboeken Uitgeverij van den Berg in Almere deze bundel

ALLEF OM HALF samen te stellen. Door de vereenvoudiging van de schrijfwijze is dit voor ieder goed leesbaar, ook de trouwe lezers van mijn gedichten in Algemeen Nederlands kunnen zich hier vast in vinden!

Verhalen en inspiratie liggen nog steeds op straat, daar zorgen jullie zelf voor, ik sla ze op in mijn geheugen en dat zet me weer aan tot schrijven!

Dus wees gewaarschuwd! Mocht iemand zichzelf herkennen in één van de verhalen of gedichten, dat zou kunnen maar soms lopen fantasie en werkelijkheid door elkaar! Maakt niets uit!

Geniet er gewoon van, dan heb ik mijn doel weer bereikt.

Heel veel dank aan Frans Appelboom, hij stond me bij met raad en daad, gaf adviezen en leerde me orde scheppen in computerchaos en mijn hoofd!

Da's knap!

Veul en veel leesplezier!


Het boek allef om half van Elly Schepers - Corstjens is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Elly Schepers - Corstjens boeken - Allef om Half
ISBN 9789055124510
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 04-10-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Berg van de
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,95
Bestel