Elli H. Radinger - Oude wijze honden

De verbluffende wijsheid van onze trouwste metgezel


Elli Radinger, schrijver van De wijsheid van Wolven, laat zien wat onze trouwste metgezel, de hond, ons kan leren over het leven

Honden zijn bijzonder, ongeacht hun leeftijd. Maar door ons leven te delen met een oude hond en het geluk hem door de laatste jaren van zijn leven te begeleiden, opent onze ogen en ons hart. Oude honden kunnen ons veel leren: elke dag is een geschenk. Heb nergens spijt van. Zorg goed voor je roedel. Realiseer je wat echt belangrijk is. Accepteer wat niet te veranderen is. Vergeef. Je bent nooit te oude voor nieuwe trucjes, en veel meer.

Elli H. Radinger, wolven- en hondenexpert, vertelt fascinerende verhalen over vertrouwen, geduld, toewijding, dankbaarheid, intuïtie, liefde, vergeving en humor, maar ook over de omgang met verdriet en verlies. Dit boek is een warm en inspirerend eerbetoon aan de beste vriend van de mens.


Het boek oude wijze honden van Elli H. Radinger is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Elli H. Radinger boeken - Oude wijze honden
ISBN 9789400511446
PAGINA’S 336
VERSCHENEN 02-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Lev.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,99
Bestel

Andere boeken van Elli H. Radinger