Ella Mills - Deliciously Ella Het plantaardige kookboek

100 makkelijke vegan recepten om iedere dag superlekker te eten


In ‘Deliciously Ella Het plantaardige kookboek’ deelt Ella Mills 100 nieuwe, plantaardige, vegetarische en vegan recepten uit haar Deli in Londen. De onweerstaanbare recepten met simpele, voedende ingrediënten maken deze veganistische bijbel tot een must have voor zowel fans als food lovers. Het is het perfecte boek voor iedereen die wil starten met vegetarisch en veganistisch koken.

Naast heerlijke recepten deelt Deliciously Ella ook dagboekfragmenten waarin ze voor het eerst openhartig over haar persoonlijke groei en drijfveren schrijft. Ze vertelt over het avontuur dat Deliciously Ella voor haar is, de uitdagingen en de successen die dit met zich meebracht.

‘Ze is de grootste in gezond eten geworden.’ – The Times

In 2011 kreeg Ella een zeldzame ziekte. Door plantaardig te gaan eten werd zij beter. Sindsdien ontwikkelt zij recepten, die ze deelt met ongelooflijk veel volgers en lezers; ook heeft ze een Deliciously Ella-app en een kleine Deli in Londen.


Het boek deliciously ella het plantaardige kookboek van Ella Mills is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ella Mills boeken - Deliciously Ella Het plantaardige kookboek
ISBN 9789021572147
PAGINA’S 288
VERSCHENEN 14-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Kosmos Uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,99
Bestel

Andere boeken van Ella Mills