Elizabeth George - Het Fluistereiland 4 : Achter het licht

Seth Darrow is goudeerlijk, recht voor zijn raap en relaxed. De laatste tijd is zijn leven echter allesbehalve rustig...

Sinds zijn geliefde opa Grand een beroerte kreeg, heeft Seth alles in het werk gesteld om Grand weer thuis te krijgen, voor zijn tante misbruik kan maken van de situatie. Zij staat namelijk te popelen om Grands waardevolle onroerend goed in handen te krijgen.

Seth wil tevens zijn relatie met Prynne stabiliseren. Hij houdt van haar, maar heeft ze nu echt haar druggebruik onder controle?

Intussen is het leven gecompliceerd voor de andere bewoners van Whidbey Island. Derric heeft Rejoice teruggevonden, zijn zusje dat hij moest achterlaten in Oeganda, maar niemand - Rejoice incluis - weet dat ze zijn zusje is.

Jenn heeft ontluikende gevoelens voor haar teamgenoot Cynthia, iets wat haar streng christelijke moeder nooit zou goedkeuren. En Becca, die nog steeds onder een valse identiteit op het eiland woont, verbergt het grootste geheim van iedereen.

In dit laatste, razendspannende deel van de Fluistereiland-saga worden geheimen onthuld en harten gebroken - en sommige levens zullen voorgoed veranderen...


Het boek het fluistereiland 4 : achter het licht van Elizabeth George is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Elizabeth George boeken - Het Fluistereiland 4 : Achter het licht
ISBN 9789022999837
PAGINA’S 312
VERSCHENEN 15-11-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER A.W. Bruna Uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,99
Bestel

Andere boeken van Elizabeth George