Elise Pieck - Missie (on)mogelijk

Zie, ik ga iets nieuws beginnen


Elise Pieck verloor in een paar jaar tijd alles wat haar dierbaar was. De belangrijkste pijlers die meer dan twintig jaar haar leven hadden ondersteund, werden ineens weggeveegd. Deze heftige gebeurtenissen in haar leven brachten Elise op onverwachte paden. Het zoeken en vinden van de zin, de onderstroom van het leven, was steeds opnieuw een uitdaging.

Elise's ontdekkingstocht resulteerde in Missie (on)Mogelijk; een prachtig boek vol teksten en doordenkers, waar iedereen inspiratie uit kan halen. Elise vond de juiste woorden en symbolen die duidelijk zijn voor iedereen, aangevuld met geschreven gedachten van haar man Georges, die in 2009 overleed. Zo wordt duidelijk dat oud overgaat in nieuw, ook al stopt soms het leven. Gelukkig zijn van binnenuit, dat is de boodschap!

Over de schrijver:

Elise Pieck gaf dertig jaar les in BSO en TSO. Van jongs af aan is ze actief in een parochie, eerst als vrijwilligster, later als pastor. Ook richtte ze met een aantal andere vrouwen en mannen Lazareth op, een huiskerk die los staat van de kerkelijke structuur. Alles wat Elise doet en heeft gedaan, ziet ze als een leerschool om aan de diepte van het leven woorden te geven.


Het boek missie (on)mogelijk van Elise Pieck is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Elise Pieck boeken - Missie (on)mogelijk
ISBN 9789492179333
PAGINA’S 95
VERSCHENEN 05-06-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Paris Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,50
Bestel

Andere boeken van Elise Pieck