Elien Craenhals, Emy Geyskens - Hart op slot

Een wegwijzer voor rouwverwerking bij kinderen


De opa van Senne is gestorven. Hij voelt een diepe, bijna ondraaglijke steek in zijn hart. Senne gaat op zoek naar een slot, opdat hij niets meer zou voelen. Net op dat moment merkt zijn buurmeisje Fien hem op.

Volwassenen vinden het vaak moeilijk om een onderwerp als de dood te bespreken, zeker met kinderen. Toch is het ontzettend belangrijk om hierover met hen in dialoog te gaan: eerlijk, open, onomwonden en op hun niveau.

Hart op slot vertelt over de weg die Senne aflegt om het verlies van zijn opa te verwerken. Daarnaast is er een uitgebreid non-fictieluik waarin handvaten worden aangereikt om met kinderen te spreken over doodgaan, rouwen en gevoelens. Doet het pijn om dood te gaan? Wat gebeurt er met je lichaam als je sterft? Op deze en vele andere vragen wordt er op kindermaat een antwoord geboden. Met voorwoord van prof. dr. Manu Keirse, dé specialist rouwverwerking in Nederland en Vlaanderen.


Het boek hart op slot van Elien Craenhals, Emy Geyskens is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Elien Craenhals, Emy Geyskens boeken - Hart op slot
ISBN 9789059089389
PAGINA’S 48
VERSCHENEN 10-10-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Davidsfonds/Infodok
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel