Edith Steijns, Birgit Steijns - Opstapkaarten

Opvoeding in balans


Opvoeden gaat over je kind begrijpen. Echt luisteren, grenzen en ruimte geven en contact maken. Tegelijkertijd gaat opvoeden ook over het leren omgaan met de frustraties die bij opgroeien horen. Dit zijn wezenlijke elementen in de opvoeding om het kind te begeleiden naar steeds meer zelfstandigheid en zelfredzaamheid in het leven.

De Opstapkaarten zijn een hulp om balans te krijgen in de opvoeding. De set bevat 23 kaarten met de belangrijkst thema's binnen het opvoeden en een boekje met uitleg en opdrachten voor opvoeders en kinderen. Op een creatieve en luchtige manier kun je bijna elke dag het verschil maken. Samen met je hele gezin het groeiproces beleven.

Kinderen zijn bezig steeds meer mens te worden. Stap voor stap zijn onderweg het leven van volwassenen te begrijpen. De Opstapkaarten begeleiden opvoeders en kinderen in dit proces.


Het boek opstapkaarten van Edith Steijns, Birgit Steijns is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Edith Steijns, Birgit Steijns boeken - Opstapkaarten
ISBN 9789082443615
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 09-02-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij TjB -Treen je Breen-
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,50
Bestel

Andere boeken van Edith Steijns, Birgit Steijns