Edith Mulder-de Vree - Horen, zien & schrijven Handleidingen

Horen, zien en schrijven is het succesvolle NT2-startprogramma waarmee al vele nieuwkomers Nederlands hebben geleerd. Snel en gedegen. Het programma is geschikt voor leerlingen van 6 t/m 12 jaar die de Nederlandse taal nauwelijks spreken.

Horen, zien en schrijven richt zich op de schriftelijke verwerking van de Nederlandse taal. Nadat woorden en zinnen mondeling zijn aangeboden, gaan leerlingen het taalaanbod oefenen met Horen, zien en schrijven.

In hun werkboekjes (met bijbehorende cd) koppelen ze de taal aan het schrift. Om verder te oefenen is er het programma Horen, zien en schrijven Digitaal.

In deze ringband vindt u:

* Algemene handleiding: toelichting bij de methode Horen, zien en schrijven.

* Starttoets Neveninstromers: hiermee bepaalt u het aanvangsniveau van een leerling die niet aanspreekbaar is in het Nederlands. Kan hij schrijven? Kent hij letters? Kan hij rekenen?

* Handleiding bij het werkboekje Zeg maar na!: de uitspraak van Nederlandse klanken.

* Handleiding bij het Startboekje: maak leerlingen vertrouwd met de methode.

* Handleiding bij het werken met de werkboekjes: de oefeningen en spelvormen.

* Toelichting bij de 32 onderwerpen: welke woorden, zinnen en grammatica komen aan bod? Zowel in de werkboekjes als het digitale oefenprogramma.

* Leerkracht-cd met veel aanvullend materiaal zoals antwoordbladen bij de werkboekjes, 'praatplaten' voor digitaal gebruik, spelmateriaal en kwartetten om zelf te maken.Edith Mulder-de Vree boeken - Horen, zien & schrijven Handleidingen
ISBN 9789461182142
PAGINA’S 210
VERSCHENEN 14-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Losbladig
TAAL Nederlands
UITGEVER Bazalt Educatieve Uitgaven
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
98,00
Bestel