Eddie Niesten - 1968 voorbij: Van liever lief tot bittere woede

Zeventien was Eddie Niesten, als hij in het iconische jaar 1968 naar Antwerpen trok, om aan de Tolkenschool te studeren. De kennismaking met de "grootstad" die snel zou veranderen. Maar zijn roots lagen aan de Nederlandse grens, bij Maastricht, waar hij al had kennisgemaakt met de "rebellie" van de sixties en dus de "nieuwe tijden". Wat allemaal heel beloftevol leek in die jaren, leidde evenwel al snel tot ontgoocheling en zelfs verbittering en woede. Het relaas van een getuige, per definitie onvolledig, van bewogen decennia die heel veel mensen veranderden en die daaropvolgende generaties zijn blijven boeien.

Eddie Niesten (1951 - Maastricht) studeerde talen, communicatie, buitenlandse politiek en marketing aan de universiteiten van Antwerpen, Brussel en Hasselt. Hij verzorgde al diverse uitgaven over België en zijn geschiedenis, zowel hier als in Nederland. Daarbij ook heel wat boeken met betrekking tot landbouw en voeding, gastronomie en culinaire ontwikkelingen. Over deze thema's geeft hij vorming en lezingen, verzorgt hij bijdragen in de media in België en Nederland en organiseert hij gegidste wandelingen.


Het boek 1968 voorbij: van liever lief tot bittere woede van Eddie Niesten is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Eddie Niesten boeken - 1968 voorbij: Van liever lief tot bittere woede
ISBN 9789059275966
PAGINA’S 168
VERSCHENEN 05-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij C. De Vries-Brouwers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel

Andere boeken van Eddie Niesten