E. Wilson - Fireproof

Als hij in brandende gebouwen zit, houdt captain Caleb Holt zich aan de lijfspreuk van iedere brandweerman:

Laat je partner nooit in de steek

Maar thuis, tussen de laatste vonken van zijn huwelijk, trekt hij zich daar weinig van aan.

Als klein meisje wilde Catherine Campbell trouwen met een lieve en moedige brandweerman... een man zoals haar vader. Inmiddels is ze zeven jaar gehuwd met Caleb Holt, maar er is weinig sprake meer van liefde.

Na talloze ruzies leven ze langs elkaar heen en verlangen ze naar iets nieuws.

Om een scheiding af te wenden, daagt Calebs vader hem uit tot een experiment van 40 dagen: De uitdaging van de liefde. Hoewel hij zich afvraagt of het nog de moeite waard is, stemt Caleb ermee in, vooral om zijn vader niet teleur te stellen.

Nadat hij aan het experiment is begonnen, komt Caleb tot de overtuiging dat zijn vrouw en zijn huwelijk het waard zijn om voor te vechten. Mensen redden is zijn bijna elke dag werk, maar nu staat brandweerman Holt voor de zwaarste opdracht van zijn leven: het hart van zijn vrouw heroveren.

Spanning, humor en romantiek wisselen elkaar af in deze roman van Eric Wilson, die is gebaseerd op de film ?Fireproof?, maar waarin karakters, dialogen en situaties veel dieper worden uitgewerkt dan in de film.


Het boek fireproof van E. Wilson is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


E. Wilson boeken - Fireproof
ISBN 9789060672952
PAGINA’S 298
VERSCHENEN 23-03-2009
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Stichting Uitgeverij Gideon
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel