E.J. van der Torre, J.M. van Valkenhoef - De lokale betekenis van basisteams

Over het werk van geüniformeerde agenten en het gebrek aan rechercheurs


De Politieacademie is hét nationale wervings-, selectie-, opleidings- en kennisinstituut voor de Nederlandse politie. De koers van de Politieacademie is gericht op voortdurende kwaliteitsverbetering van het politievak. Kennis en onderzoek leveren daar een belangrijke bijdrage aan; de activiteiten zijn gericht op verbeteringen in de politiepraktijk en aanpassingen in het onderwijs. De onderzoeksfunctie heeft daarbij oog voor de actualiteit en ontwikkelingen, maar is tevens op gepaste afstand van de dagelijkse hectiek.

De Politieacademie verricht meerjarig onderzoek naar de lokale positie van de genationaliseerde politie. Dit onderzoek beschrijft het functioneren van de basisteams door de ogen van politiemensen, burgemeesters, gemeenteraadsleden en burgers. Het schetst een levensecht beeld van de prestaties, dilemma's en tekortkomingen van de basisteams.


Het boek de lokale betekenis van basisteams van E.J. van der Torre, J.M. van Valkenhoef is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 30,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


E.J. van der Torre, J.M. van Valkenhoef boeken - De lokale betekenis van basisteams
ISBN 9789462367760
VERSCHENEN 16-08-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom Criminologie
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
30,00
Bestel

Andere boeken van E.J. van der Torre, J.M. van Valkenhoef