Duco Bannink - Besturen zonder wij

In een samenleving zonder wij


De bestuurskunde en de bestuurspraktijk zijn gebouwd op de vooronderstelling dat de maatschappij een kern heeft, een 'wij', bestaande uit een set waarden over waar we naartoe gaan en en manier van doen die we als vanzelfsprekend aanvaarden. Het bestuur dient daarop aan te sluiten om te voorkomen dat er een kloof tussen maatschappij en bestuur ontstaat. Maar wat als die maatschappij zelf een duidelijke kern heeft? Bestuurskundige Duco Bannink analyseert in dit boek de nieuwe situatie van deze tijd, waarin zowel de maatschappij als het bestuur ervan geen duidelijke kern meer hebben. Wat is besturen zonder 'wij' in een maatschappij zonder 'wij'?

Duco Bannink (1971) is universitair hoofddocent Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij richt zijn onderzoek met name op samenwerkingsprocessen in het sociale domein, het arbeidsmarktbeleid en de gezondheidszorg.


Het boek besturen zonder wij van Duco Bannink is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Duco Bannink boeken - Besturen zonder wij
ISBN 9789086598007
PAGINA’S 132
VERSCHENEN 04-09-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER VU University Press
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,90
Bestel

Andere boeken van Duco Bannink