Douwe de Vries - Over mijn lijk in Velsen-Zuid

De maagdelijk witte club kreeg als logo een spoetnik met negen voelsprieten, de fakkels van de vurige gedrevenheid, het geboortejaar 1963 en de kleuren van beide ‘ouders’, blauw en rood, van Stormvogels en VSV.

Telstar werd meteen een gevestigde naam in het Nederlandse voetbal. Een op de automatische piloot functionerende machine: zo kon je de ploeg nog het beste omschrijven. Maar niet lang daarna kwam het verval. Telstar werd zelfs het lelijke eendje van de Jupiler League. Troosteloos voortkabbelend in de krochten van het betaalde voetbal. In de zomer van 2017 verandert alles. Een nieuwe trainer en directeur gooien de boel compleet om.

In ‘Over Mijn Lijk in Velsen-Zuid’ geeft journalist Douwe de Vries een uniek inkijkje achter de schermen bij misschien wel de meest fascinerende voetbalclub van Nederland. Tijdens het seizoen 2017-2018 mogen Witte Leeuwen weer groots dromen.


Het boek over mijn lijk in velsen-zuid van Douwe de Vries is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Douwe de Vries boeken - Over mijn lijk in Velsen-Zuid
ISBN 9789090310862
PAGINA’S 87
VERSCHENEN 06-09-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER D O U W E. Content
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Douwe de Vries