Dirk van de Glind - Lieve mens, Wéés wat je Bent!

Lieve Mens, Wéés Wat Je Bent!. Een positieve boodschap. En je wordt als lezer ook nog aangesproken met de woorden 'Lieve Mens'. Het is een troostende gedachte dat je mag zijn wie en wat je Bent. Of anders gezegd: dat ík mag worden wie en wat ik ben.

Maar de boodschap 'Wéés wat je Bent!' is geen gemakkelijke one-liner. Want om te zijn wie of wat je bent heb je misschien wel een heel leven nodig - en in ieder geval veel lef. Maar moet je er daarom dan maar niet aan beginnen? Het is de grootste uitdaging waar je als mens in het leven voor staat. Het aantrekkelijke van de boodschap is dat het voldoening en geluk schenkt om er mee bezig te zijn.

De woorden 'Wéés wat je Bent!' hebben heel veel diepgang. Dat komt omdat er in die paar letters tal van betekenissen verstopt zit. Zo is 'Ik Ben' de centrale naam in het boek dat Dirk van de Glind prachtig en respectvol aanduidt met 'Het Oude Boek'. En... met een variant erop: 'Word wie je bent' is de tekst die geschreven staat boven de deur van het Orakel van Delphi.

Wat maakt dit boek nou zo bijzonder? Auteur Dirk van de Glind heeft een schrijfstijl die ontwapent, een woordkeus die je stil maakt en een manier van denken die je stimuleert om te groeien.

Dirk is docent levensbeschouwelijke vorming. Hij heeft vele jaren de kans gehad om rond te kijken in de schatkamers van religies en culturen. Volgens Dirk wéten we wat we moeten doen en wat we beter kunnen laten. Hij schrijft en beschrijft zonder moralistisch te worden. Dat is zijn kracht!


Het boek lieve mens, wéés wat je bent! van Dirk van de Glind is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Dirk van de Glind boeken - Lieve mens, Wéés wat je Bent!
ISBN 9789492421067
PAGINA’S 150
VERSCHENEN 31-05-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Van Warven
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel

Andere boeken van Dirk van de Glind