Dirk van de Glind - Volwassen geloven en denken

Een oproep tot universele menselijkheid


In Volwassen geloven en denken voert Dirk van de Glind een pleidooi voor universele menselijkheid. In het belang van mensheid en planeet zullen we onze menselijkheid moeten ontwikkelen voorbij aan de grenzen van overtuiging, religie, volk en land.

Geloven en denken zijn weliswaar verschillende benaderingen van de grote vragen van het leven, maar met beide staan we voor hetzelfde mysterie.

Universele menselijkheid betekent dat we deel uitmaken van hetzelfde universum, dat we organisch en principieel met alles en iedereen verbonden zijn. Zonder compassie kunnen we ons potentieel als mens niet waar maken.

Volwassen geloven en denken helpen ons verder op weg naar geleefde, universele menselijkheid.

Dirk van de Glind (1959) is docent Levensbeschouwelijke Vorming en schrijver. Hij heeft vele jaren de gelegenheid gehad rond te kijken in de schatkamers van de menselijke geest. Wetenschap en kritisch denken zijn volgens hem belangrijk, verwondering en vertrouwen essentieel.


Het boek volwassen geloven en denken van Dirk van de Glind is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Dirk van de Glind boeken - Volwassen geloven en denken
ISBN 9789492421418
PAGINA’S 250
VERSCHENEN 03-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Van Warven
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Dirk van de Glind