Dirk van de Glind - Lieve mens, lééf wat je bent!

Een boek om langzaam te leven


Van jongs af aan heeft Dirk van de Glind geluisterd en gekeken, gedroomd en gedacht, geschreven en getekend. Jarenlang gaf hij les over de wondere wereld van geloven en denken. Hij verdiepte zich in uiteenlopende culturen en tradities, religies, filosofieën, denkbeelden en stromingen. Voor dit boek heeft hij schatten van wijze mensen uit alle windstreken verzameld. Deze schatten zijn van belang in een wereld die bedreigd wordt door plat eigenbelang.

Dit boek nodigt je uit om tijd te nemen voor jezelf. Elk hoofdstuk is een bankje langs jouw weg om tot rust en op adem te komen. In dit boek nodigt Dirk je uit tot stilte en meditatie: laat je niet teveel bepalen door lawaai en eisen van buitenaf, maar neem iedere keer weer de tijd om tot jezelf te komen. Schenk aandacht aan wat er in je leeft.

Verwacht van dit boek geen wonderen. Die zul je zelf moeten verrichten. Omhels niet klakkeloos waarheden van wie dan ook en klamp je er zeker niet aan vast. Maar onderzoek geduldig of het ook jouw waarheden zijn. Zo niet, laat ze rustig achter je. Zo ja, dan hoef je je er niet aan vast te houden omdat ze al deel zijn van wat je Bent. En kun je je vandaar uit je eigen leven léven.

Dirk is docent levensbeschouwelijke vorming. Volgens Dirk wéten we wat we moeten doen en wat we beter kunnen laten. Hij is soms reisgenoot, soms gids, maar blijft ook zelf zoeken naar de weg. Daar zit zijn gedrevenheid en zijn kracht.


Het boek lieve mens, lééf wat je bent! van Dirk van de Glind is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Dirk van de Glind boeken - Lieve mens, lééf wat je bent!
ISBN 9789492421111
VERSCHENEN 30-11-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Van Warven
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel

Andere boeken van Dirk van de Glind