Dirk Schyvinck - Wat als we straks 100 worden?

De uitdagingen van een lang leven


Na een rijke marketingcarrière van meer dan dertig jaar werd Dirk Schyvinck 'plots' achtenvijftig jaar. Als fan van innovatieve projecten wou hij eigenlijk nooit oud worden, maar eeuwig jong blijven. Na een jaar vol gesprekken met ondernemers, intrapreneurs, jonge wolven en uiteraard met zijn netwerk van generatiegenoten, groeide het besef dat onze leeftijd er straks - in een leven van honderd jaar - compleet anders zal uitzien.

Wat als we straks 100 worden? Soms klinkt het als een vloek. Terwijl we er net een zegen van moeten maken. Schyvinck beschrijft in zijn boek een andere visie op jong en oud. Hij pleit voor een jonge kijk op vergrijzing en een vernieuwende blik op de toekomst van het langere leven. Internationaal staat het thema van 'longevity' al langer op de maatschappelijke, politieke en economische agenda. Het zou jammer zijn als we in onze contreien die boot zouden missen.


Het boek wat als we straks 100 worden? van Dirk Schyvinck is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Dirk Schyvinck boeken - Wat als we straks 100 worden?
ISBN 9789089246264
VERSCHENEN 28-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Houtekiet
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,99
Bestel