Dirk Heuff - Handboek business development voor advocaten & notarissen

De praktijk van cliëntgerichte profilering, acquistitie en binding


Omschrijving

De Nederlandse advocatuur en notariaat zijn al jaren vol van de gedachte dat het commerciële denken en doen anders moet: het kan zoveel beter. Het gaat dan vooral over meer kennis van cliënten, ontwikkeling van medewerkers, innovatie van dienstverlening en commerciële activiteiten met meer structuur en meer efficiency.

Dit boek, het eerste Nederlandse standaardwerk over business development voor juridische professionals, biedt u het inzicht, de handvaten en het instrumentarium om uw klantcontact, profi lering en acquisitie op een efficiënte en methodische manier aan te pakken. Met praktische tips, aansprekende voorbeelden en modellen om zelf mee aan de slag te gaan.

Doelgroep

Advocaten en notarissen die echt werk willen maken van hun netwerk, klantbenadering en omzetgroei, vinden in dit boek de kennis en toepassing van verschillende commerciële strategieën om zichzelf en hun teams te ontwikkelen en te verbeteren op het terrein van business development en klantgerichtheid.Dirk Heuff boeken - Handboek business development voor advocaten & notarissen

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789462749177
PAGINA’S 280
VERSCHENEN 23-10-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
FORMAAT PDF met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom Juridische uitgevers
LEVERING direct te downloaden
36,00
Bestel