Dietha Koster - NT2-Cahier Films in de les

Twaalf motiverende werkvormen


boek - online

Het werken met films in de NT2-les is een aansprekende en motiverende manier om de woordenschat, de taalvaardigheid en de cultuurkennis van je cursisten te vergroten. Maar hoe pak je dat als docent gestructureerd aan?

In dit cahier laat schrijver Dietha Koster stap voor stap zien hoe je met film in je les aan de slag kunt. Twaalf werkvormen worden compleet uitgewerkt voor de film Alles is liefde. De getoonde aanpak kan eenvoudig worden toegepast op andere films. Je kunt de werkvormen inzetten voor verschillende taalniveaus en aanpassen aan de tijd die je beschikbaar hebt.

Op de website www.nt2school.nl vind je de werkbladen en de toetsen die bij dit cahier horen. Je kunt ze meerdere keren gebruiken.

Dit boek maakt deel uit van de reeks NT2-Cahiers. Deze reeks vormt een gereedschapskist voor (beginnende) NT2-docenten, waarmee zij kunnen zorgen voor een professionelere aanpak van hun alledaagse lespraktijk.


Het boek nt2-cahier films in de les van Dietha Koster is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Dietha Koster boeken - NT2-Cahier Films in de les
ISBN 9789024422074
PAGINA’S 52
VERSCHENEN 07-08-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel