Diederik van Dorth tot Medler - Carrièreswitchen doe je zo!

Effectieve tips om succesvol van baan te veranderen


Je wilt veranderen van werk. Misschien omdat je het gevoel hebt dat je talenten niet voldoende worden benut in je huidige baan. Of omdat het werk dat je doet aan het verdwijnen is. Of misschien ben je gewoon toe aan wat nieuws. Wat de reden ook is, je wilt weten wat je mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt en hoe je een eventuele carrièreswitch kunt realiseren.

Succesvol switchen is niet makkelijk en het vereist een grondige aanpak. In dit praktische boek ga je daarom meteen aan de slag met het in kaart brengen en beschrijven van jouw toegevoegde waarde. Je leert het belang van keuzes maken en inventariseert je waarden en normen. Je krijgt uitgelegd hoe je jouw profiel kan vertalen naar mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt. Je leert bovendien omgaan met gedachten die je kunnen belemmeren bij het zetten van de stappen die je je hebt voorgenomen. Ten slotte krijg je veel tips over effectief online en offline netwerken en over de beste aanpak als je wilt gaan solliciteren op een vacature binnen of buiten je organisatie.

Met de heldere stappen, de inzichtelijke oefeningen, de sprekende voorbeelden en de praktische tips in dit boek heb je alles in huis om ander werk te vinden dat volmaakt past bij wat jij te bieden hebt!

Diederik van Dorth tot Medler (www.diederikvandorth.nl) is zelfstandig loopbaancoach. Daarnaast is hij onder andere als parttimedocent, trainer en leerteamcoach verbonden aan de deeltijdopleiding Bedrijfskunde van de Hogeschool Utrecht.


Het boek carrièreswitchen doe je zo! van Diederik van Dorth tot Medler is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Diederik van Dorth tot Medler boeken - Carrièreswitchen doe je zo!
ISBN 9789492528216
PAGINA’S 124
VERSCHENEN 08-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER S2 Uitgevers
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,00
Bestel