Diederik Steeman - Teams in flow

Negen elementen van topteams


Een boek over jou.

Dit boek gaat over het creëren van topteams. Een handboek met concrete tips voor wie de prestaties van zijn team wil verbeteren. Het is daarmee ook een boek over persoonlijk leiderschap. Het gaat over jou. Jij bent zelf het belangrijkste instrument om de prestaties van je team te verbeteren.

Een boek over teams.

Aandacht voor teams groeit. Exponentiële ontwikkelingen vragen om een groot adaptatievermogen van organisaties. Wendbaarheid is een cruciale competentie geworden. Teams zijn als een relatief kleine eenheid een belangrijk aangrijpingspunt om de wendbaarheid te vergroten. Steeds meer organisaties hebben teamontwikkeling op de strategische agenda gezet. Mede vanuit de wetenschap dat beter functionerende teams leiden tot meer bevlogenheid en daarmee tot meer productiviteit, een hogere kwaliteit en klanttevredenheid.

Een boek over de negen elementen van topteams.

Topteams functioneren op de toppen van hun kunnen, autonoom en tegelijkertijd in verbinding en afstemming met de rest van de organisatie en haar omgeving. Dit boek laat aan de hand van negen elementen van topteams zien hoe je de prestaties van teams verbetert. Met als stip op de horizon: een team in flow. Een team waarvan de teamleden boven zichzelf uitstijgen en door uitzonderlijk samenspel prachtige prestaties realiseren.


Het boek teams in flow van Diederik Steeman is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Diederik Steeman boeken - Teams in flow
ISBN 9789462762121
PAGINA’S 328
VERSCHENEN 29-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Vakmedianet Management B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,50
Bestel