Dick Both, Alex de Bruijn, Arnold Huijgen - Nieuw leiderschap

Van bezitten naar delen


Tegenwoordig maakt klassiek hiërarchisch leiderschap plaats voor gespreid of gedeeld leiderschap. Top-down organiseren verdwijnt meer en meer naar de achtergrond en bottom-up organiseren is het nieuwe normaal. Organisaties maken de beweging van positionele hiërarchie naar professionele hiërarchie: niet wie de baas is mag het zeggen, maar wie het weet.

In Nieuw leiderschap. Van bezitten naar delen worden deze veranderingen in hun context geplaatst, kritisch bekeken en gelegd naast bijbelse bezinning. Er blijkt veel waardevols in te zitten, maar klakkeloos omarmen is niet aan de orde. Het boek loopt uit op een aantal spiegels waarmee de lezer wordt uitgedaagd te reflecteren op het eigen handelen. Negen portretten van leiders uit verschillende sectoren completeren dit boek.

De auteurs delen een interesse in christelijke visie op leiderschap. Zij geloven dat christelijk leiderschap goed past bij een beweging van bezitten naar delen.


Het boek nieuw leiderschap van Dick Both, Alex de Bruijn, Arnold Huijgen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Dick Both, Alex de Bruijn, Arnold Huijgen boeken - Nieuw leiderschap
ISBN 9789088971853
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 26-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Groen
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel

Andere boeken van Dick Both, Alex de Bruijn, Arnold Huijgen