Dick Both, Rens Rottier, Bram ter Harmsel - Vaksectie vraagt leider(schap)!

De vaksectie wint binnen steeds meer scholen aan belangstelling. En dat is een goede zaak! Juist binnen de vaksectie vindt de ontmoeting plaats tussen vakgenoten, met hart voor goed onderwijs. De vaksectie is de geschikte plek om in dialoog invulling te geven aan de professionele ruimte en het tonen van (persoonlijk) leiderschap.

De realiteit binnen veel scholen en vakgroepen is echter weerbarstig. Veel vakgroepen fungeren stuurloos, doelloos en hulpeloos. De auteurs bieden in deze uitgave vaksecties, sectieleiders en scholen een steun in de rug om te bouwen aan een krachtige vaksectie.

In dit praktijkboekje gaat het niet alleen over structuren, de plek van de vaksecties binnen de schoolorganisatie en het vakgroepplan, maar vooral over de cultuur binnen de school en binnen de vaksectie. De hamvraag is hoe we binnen onze scholen een cultuur kunnen creëren waarin de leraar - als professional en als lid van een vaksectie - zo goed mogelijk in staat wordt gesteld zijn kwaliteiten in te zetten ten behoeve van de leerlingen, zichzelf te blijven ontwikkelen, samen te leren en te ontwikkelen met collega's.

'Vaksectie vraagt leider(schap)!' is een praktijkboekje bij de bestseller 'Onderwijs vraagt leiderschap'.


Het boek vaksectie vraagt leider(schap)! van Dick Both, Rens Rottier, Bram ter Harmsel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Dick Both, Rens Rottier, Bram ter Harmsel boeken - Vaksectie vraagt leider(schap)!
ISBN 9789463190879
VERSCHENEN 15-02-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Scriptum Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,00
Bestel

Andere boeken van Dick Both, Rens Rottier, Bram ter Harmsel