- Deeltafelkaarten 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6

Ondersteunend materiaal Deeltafelkaarten


Leer de deeltafels van 1 tot en met 10 automatiseren.

Kaarten Deeltafels 1 tot en met 10

In dit boek met deeltafelkaarten komen de tafels 1 tot en met 10 aan bod. Knip de deeltafelkaarten uit en hang ze ergens op, bijvoorbeeld in de keuken of in de klas. Erg handig als ondersteuning bij het oefenen van de deeltafels! Het boek wordt afgesloten met een deeltafeldiploma.

De deeltafels zijn de omgekeerde tafels. In plaats van herhaald optellen, ga je herhaald aftrekken. Je deelt een geheel in delen. Om dit goed en snel te kunnen, is het van belang dat je de deeltafels goed beheerst!

In het bijna elke dag leven zijn tal van situaties te bedenken wanneer het beheersen van de deeltafels goed van pas komt. Denk maar eens aan het verdelen van een twintig snoepjes over vier personen. Welke som moet je dan maken en wat is de uitkomst? Daarnaast wordt er met de deeltafels ook een basis gelegd voor het verdere rekenen op de basisschool en zelfs voor de wiskunde op de middelbare school. Het automatiseren van de deeltafels is daarom ontzettend belangrijk.


Het boek deeltafelkaarten 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,95 excl. verzendkosten.


 boeken - Deeltafelkaarten 1 t/m 10 rekenen geschikt voor groep 4, 5 en 6
ISBN 9789493128194
PAGINA’S 16
VERSCHENEN 23-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Junior Einstein BV
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,95
Bestel