- De Schaduwwereld

Laat je creativiteit los op fascinerende personages uit De schaduwwereld en creëer een magisch myriorama tot wel 170 cm lang! Deze 20 illustraties kunnen bijna oneindig worden gecombineerd. Met veel spelvarianten en miljoenen verhalen om te vertellen, is het omdraaien van een kaart steeds een nieuw avontuur. Waar zal het verhaal jou brengen?

De schaduwwereld is de derde titel in de Magische Myriorama-reeks en opvolger van The Hollow Woods, waarin je door een spookbos dwaalt, en The Mystery Mansion, het grote landhuis waar een moord is gepleegd.

Shan Jiang is afgestudeerd aan het Edinburgh College of Art. Eerder werkte hij voor ILoveDust en Shotopop, waar hij voor tal van spraakmakende klanten werkte. Hij werkt momenteel als een onafhankelijke illustrator in Londen. Shan's werk is te zien in galeries en op tentoonstellingen in de Verenigde Staten, Europa en China.


Het boek de schaduwwereld is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - De Schaduwwereld
ISBN 9789492938077
VERSCHENEN 21-09-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Laurence King Publishing
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,00
Bestel