- De officiële Fortnite

Battle Royale Survival-gids


Van basishandelingen tot de meest geavanceerde manoeuvres, deze gids bevat alle essentiële tips en tricks die je nodig hebt om als laatste speler over te blijven.

Heers in Battle Royale!

Van basishandelingen tot de meest geavanceerde manoeuvres, deze gids bevat alle essentiële tips en tricks die je nodig hebt om als laatste speler op het eiland over te blijven. Verdiep jezelf in de locaties, wapens, gevechtstechnieken, bouwgidsen, teamtactieken en meer!

- Handige eilandgids: Alle belangrijke plaatsen om te landen en looten - en hoe je je makkelijk over het eiland verplaatst.

- Sluwe survivaltactieken: Slimme manieren om de Storm in je voordeel te gebruiken, tips om jezelf uit de problemen te bouwen en de beste camouflages om in de omgeving op te gaan.

- Leer beter en slimmer vechten: Grappige en creatieve ideeën om spelelementen in je voordeel te gebruiken, zowel voor solo-spelers als teams.

Een officieel boek van Epic Games, makers van Fortnite, het grootste gaming-merk ter wereld!


Het boek de officiële fortnite is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - De officiële Fortnite
ISBN 9789030504573
PAGINA’S 112
VERSCHENEN 30-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER MEIS & MAAS
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,99
Bestel