De Doordenker - In den beginne

Dit is het achterkaft van mijn vijftiende boek. De eerste vier boekenzijn intussen vervallen. De elf andere boeken zijn mijn complete schrijven van het intussen glasheldere geestelijk levensverhaal van de juiste geloofsovertuiging. Het grootste deel van het levenspuzzelplaatje is intussen ook bewezen. Het grootste bewijs is geleverd door de ethica van Spinoza.

Spinoza is de grootste wetenschapper die uitgaat van het stoffelijke en het geestelijke van ons bestaan. Alle stellingen waar Spinoza vanuit gaat zijn intussen ook bewezen.

De geestelijke levenskoers is hiermee duidelijk en eenvoudig aangegeven naar de jongste dag, waarop wij worden herenigd met onze tweelingziel in het hemelse paradijs. Een ongekende heerlijkheid, waar wij ons geen voorstelling van kunnen maken, doordat het een goddelijke heerlijkheid is.

Het goddelijke van de gehele kosmos wordt door een massa van de wereldbevolking genegeerd. Zowel door de atheïsten als wel door de zogenaamde gelovigen die uitgaan van een persoonlijke gramstorige God, die niet bestaat volgens Spinoza.

De juiste levenskoers wordt voorkomen doordat de theorie van Darwin nieuw leven is ingeblazen door de atheïst Harari met zijn boek 'Sapiens', die ik in het vorige boek 'Naschrift' heb aangehaald en Dennett met zijn boek 'Van bacterie naar Bach en terug', staat in dit boek aangehaald.

Deze twee wetenschappers gaan alleen uit van het stoffelijke in de kosmos, waardoor zij met oogkleppen door het leven gaan en zodoende het geestelijke in de kosmos hen ontgaat.

De Doordenker


Het boek in den beginne van De Doordenker is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


De Doordenker boeken - In den beginne
ISBN 9789492575746
PAGINA’S 154
VERSCHENEN 20-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Calbona
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van De Doordenker