David van der Loo - Maak een APP als een BAAS

Hoe je fans krijgt voor je app idee


Je hebt een idee. Je wilt een populaire app starten. Alleen... hoe kom je van idee naar app? De meeste mensen gaan enthousiast van start, maar bijna niemand haalt het einddoel: die zo gewenste populaire app. Veel apps falen, en de bedenkers blijven achter met een droom die uiteen is gespat.

Wat zou het met je doen als je – al voor je begint – zou weten dat jouw idee voor een app wél haalbaar is? Wat zou het voor je betekenen als jouw app er eentje wordt waar iedereen over praat? Dat jouw app zóveel fans krijgt, dat-ie omhoog schiet in de app-store ranking? Hoe zou dat voelen?

In dit boek geeft app-expert David van der Loo je een stappenplan voor het creëren van een app waar je veel fans mee trekt, zonder dat je zelf hoeft te programmeren. Je ontdekt:

• hoe je van jouw unieke idee een populaire app maakt,

• hoe je niet de fouten maakt die anderen maken,

• hoe je de strategieën van reeds populaire apps afkijkt,

• hoe je mensen beïnvloedt zodat ze jouw app gaan downloaden,

• hoe je waardering krijgt voor je app, en

• hoe jouw app opeens haalbaar wordt door een slimme aanpak.

David van der Loo is app-adviseur en oprichter van AppSpecialisten.nl. Op dit kennisplatform deelt David zijn expertise in artikelen, die samen al ruim 800.000 x zijn gelezen. Hij begeleidde al honderden startups en bedrijven met hun idee voor een app. In dit boek bundelt hij de kennis van dit platform tot één handige totaalaanpak voor het maken van een populaire app.


Het boek maak een app als een baas van David van der Loo is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


David van der Loo boeken - Maak een APP als een BAAS
ISBN 9789090313672
PAGINA’S 228
VERSCHENEN 21-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER AppSpecialisten.nl
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel