David Brazier - Boeddhisme is een religie

Geloof het maar


Mindfulness is inmiddels een wereldwijde beweging. Lang niet iedereen die mindfulness beoefent, privé of professioneel, is zich bewust van de boeddhistische afkomst van deze populaire 'aandachtstraining'. Oplettendheid, aandacht en opmerkzaamheid spelen weliswaar een belangrijke rol in het bewandelen van het boeddhistische pad, maar zijn geen doel op zich!

In 'Boeddhisme is een religie' toont David Brazier dat boeddhisme meer is dan een praktische snelweg naar geluk of een reeks technieken voor persoonlijke groei, maar een volwaardige religie die wijst op de mogelijkheid tot zelfoverstijging in tegenstelling tot de fundamenteel onbevredigende pogingen tot zelfverbetering. Overgave, geloof en besef van grondeloosheid zijn dan ook wezenlijke kenmerken van een geestelijke cultuur die zijn afkomst vond in de leringen van de historische Boeddha en uitgroeide tot een van de grote wereldreligies.


Het boek boeddhisme is een religie van David Brazier is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


David Brazier boeken - Boeddhisme is een religie
ISBN 9789056703851
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 20-06-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Asoka
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van David Brazier