Daniëlle Zwanink - Gewoon VolDaan

Ze maakt het niet mooier dan het is. De balans tussen op je streefgewicht blijven en toch genoeg genieten van het leven is voor haar net zo zeer een struggle. Daarom kan zij in haar functie als gewichtsconsulente op spontane en zeer eerlijke wijze advies geven aan cliënten en is een eigen grens goed genoeg. Euforische hoogtepunten, maar ook eerlijke momenten van zwakte en vooral luchtige en humoristische anecdotes kun je nu lezen in het prachtige debuut van Danielle Zwanink. Deze bundel is een verzameling van haar blogs, waarin zij openhartig en vol humor schrijft over de - voor velen bekende - strijd tegen de kilo's. Tevens verklapt zij in dit boek een paar heerlijke familierecepten.

Daniëlle Zwanink is in 1970 geboren in Sliedrecht als Daniëlle Muilwijk. Ze is al jaren gelukkig gehuwd en moeder van 3 dochters. Nadat het in 2011 gelukt is om blijvend 23 kilo af te vallen is ze gaan leren, om ook anderen te kunnen helpen in de strijd tegen de kilo's. Sinds deze opleiding is ze werkzaam als gewichtsconsulente. Ze heeft inmiddels een praktijk aan huis in Sliedrecht, VolDaan.


Het boek gewoon voldaan van Daniëlle Zwanink is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Daniëlle Zwanink boeken - Gewoon VolDaan
ISBN 9789082646047
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 13-04-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ADOREMI
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel