Danielle Oprel - Niet gek

Een selectie uit de columns van Danielle Oprel voor het Tijdschrift voor Psychotherapie


In deze bundel zijn diverse columns van Danielle Oprel verzameld. De rubriek van Oprel is al vijf jaar een vast onderdeel van het Tijdschrift voor Psychotherapie. Haar columns bieden een vaak onvermoed inzicht in de veranderende wereld van de psychotherapeut. Ook geeft haar rubriek milde troost bij de blauwe plekken en schaafwonden (en soms erger) die psychotherapeuten oplopen. Maar bovenal: Oprel maakt telkens voelbaar dat, in alle veranderingen en met alle ruis eromheen, psychotherapie blíjft draaien om het contact met de patiënt - en dat de psychotherapeut steeds al haar expertise, maar ook al haar kronkels en haar menselijkheid inzet om de patiënt met zijn problematiek verder te helpen.

'De belangrijkste inspiratiebron voor de columns in deze bundel zijn de contacten met mijn patiënten. Hun ervaringen verbreden mijn horizon.' Danielle Oprel


Het boek niet gek van Danielle Oprel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Danielle Oprel boeken - Niet gek
ISBN 9789058980847
VERSCHENEN 15-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Tijdstroom, Uitgeverij De
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel