Daniela Schetar - Istrië anwb extra

Istrië anwb extra


ANWB Extra reisgids Istrië

Beleef Istrië met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Istrië! Istrië en de Kvarnerbaai doet met haar ruwe rotskust en heuvelachtig achterland met wijn- en olijfboomgaarden aan Toscane denken. Dat is ook niet zo raar, het schiereiland hoorde tussen de twee wereldoorlogen bij Italië.

De ANWB Extra reisgids Istrië biedt naast veel praktische tips over campings, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Bezoek Grožnjan met haar middeleeuwse architectuur, proef truffels en wijn in bergdorpje Motovun en struin langs galerieën en kunstverzamelingen in Rovinj.

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de tas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.

ANWB Extra is de meest succesvolle reisgidsenserie van Nederland! Met meer dan 120 gidsen biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.


Het boek istrië anwb extra van Daniela Schetar is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 11,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Daniela Schetar boeken - Istrië anwb extra
ISBN 9789018045326
PAGINA’S 132
VERSCHENEN 12-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ANWB Media
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
11,99
Bestel

Andere boeken van Daniela Schetar

 • Daniela Schetar - Kroatische kust
  Daniela Schetar - Kroatische kust

  ANWB Extra reisgids Kroatische kust Beleef de Kroatische kust met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Kroatische kust! Een kuststrook waar vasteland, eilanden en zeearmen zo door zijn vervlochten dat je niet weet waar het begint en eindigt. Dat in combinatie met de…

  Lees meer...
  11,99
 • Daniela Schetar - Istrië
  Daniela Schetar - Istrië

  ANWB Extra reisgids Istrië Ontdek Istrië met de compacte reisgids ANWB Extra Istrië! Istrië en de Kvarnerbaai doet met haar ruwe rotskust en heuvelachtig achterland met wijn- en olijfboomgaarden enorm aan Toscane denken. Dat is ook niet zo raar, het schiereiland hoorde…

  Lees meer...
    6,99
 • Daniela Schetar - Kroatische Kust
  Daniela Schetar - Kroatische Kust

  ANWB Extra reisgids Kroatische Kust Ontdek de Kroatische Kust met de compacte reisgids ANWB Extra Kroatische Kust! Cipressen, laurier, steeneiken, een kleine pier, grijze huizen op een heuvel, door kristalhelder water omspoelde kusten en eilanden die hem tegen de zee beschermen.…

  Lees meer...
    6,99