Daniela Behr - Het Thermo Kookboek

Vers en eenvoudig gemixt met de alleskunner onder de keukenmachines


Vers en eenvoudig gemixt

- 55 beproefde, snelle en eenvoudige recepten die het hele gezin gegarandeerd lekker vindt

- Met uw keukenmachine is van alles mogelijk: verwarmende soepen, kleine snacks, fantastische hoofdgerechten, verrukkelijke desserts en meer!

- Met waardevolle tips en trucs van de ervaren blogger Daniela Behr

NBD Biblion

Recensie door D.M. van Helden-Pol

De schrijver publiceert in dit boek haar zelfontwikkelde recepten, waarin de diverse mogelijkheden van de Thermomix, als veelzijdige keukenmachine, centraal staan. De receptuur kan, met enige fantasie, ook met andere keukenapparaten worden uitgevoerd, maar is daar zeker niet op geënt. Met 55 recepten worden de functies van het apparaat gepresenteerd in de vorm van originele, afwisselende gerechten voor het hele gezin. Hierbij is op aantrekkelijke wijze rekening gehouden met de smaak van kinderen. De recepten zijn verdeeld in 3 categorieën: vlees, vis, of vegetarisch (aangegeven met een symbooltje) en strekken zich uit over het hele dagmenu, inclusief versnaperingen en dergelijke. De ingrediënten zijn zo veel mogelijk vers, voornamelijk veel bekende producten in relatief beknopte samenstelling, met vaak verrassende combinaties. De bereiding vergt meer tijd dan wordt gesuggereerd voor wat betreft extra voorbereiding, wacht- en rusttijden. De klein gedrukte tekst vormt in dit geheel een duidelijke, overzichtelijke en adequate handleiding voor gebruikers van de Thermomix. Over het apparaat zelf geen informatie, ook geen afbeelding ervan, wel een hoofdstuk tips & tricks.


Het boek het thermo kookboek van Daniela Behr is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Daniela Behr boeken - Het Thermo Kookboek
ISBN 9789048315659
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 20-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Veltman Uitgevers B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel