Daniel Shapiro - Duurzaam onderhandelen

Succesvol onderhandelen in beladen situaties


Hoe los je emotioneel beladen conflicten op?

Of het nu is met een collega, een politieke tegenstander, een coach of je partner: sommige onderwerpen zijn zo ontvlambaar dat ze onbespreekbaar lijken. Hoe kom je voorbij de impasses waarbij een van de partijen boos wordt, gefrustreerd of juist verlamd raakt, en hoe bereik je een uitkomst die voor beide partijen goed werkt?

Wereldvermaard onderhandelingsexpert Daniel Shapiro deed 20 jaar onderzoek aan Harvard naar de verborgen emotionele krachten die een succesvolle samenwerking kunnen belemmeren. In Duurzaam onderhandelen presenteert hij een revolutionair nieuw model 'that speaks as much to the heart as to the head'. Met deze methode kun je de moeilijkste conflicten stap voor stap overwinnen en zelfs de meest explosieve situaties kalmeren. Dit boek verandert de manier waarop je naar sociale interacties kijkt, verbetert hoe je met anderen omgaat en helpt je om de meest duurzame overeenkomsten te sluiten.

* Grande Prize Winner Nautilus Book Award 2017 *


Het boek duurzaam onderhandelen van Daniel Shapiro is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 25,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Daniel Shapiro boeken - Duurzaam onderhandelen
ISBN 9789492493149
PAGINA’S 368
VERSCHENEN 31-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Maven Publishing
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
25,00
Bestel

Andere boeken van Daniel Shapiro