Dan Roam - Teken en win

Een spoedcursus om te leren overtuigen, verkopen en innoveren met simpele tekeningen


LEER HOE JE OVERTUIGEND COMMUNICEERT MET SIMPELE TEKENINGEN.

We leven in een visueel tijdperk. 90% van alles wat we online delen is beeld. Dat is niet vreemd, want plaatjes trekken onze aandacht, zo is ons brein geprogrammeerd. Je kans op succes is dus vele malen groter als je je visueel kunt uitdrukken. Simpele tekeningen zijn een krachtig middel om anderen te inspireren of overtuigen, om iets te verkopen of uit te leggen of om je visuele denkkracht in te zetten om nieuwe oplossingen te bedenken.

De afgelopen twintig jaar heeft Dan Roam talloze mensen geleerd hoe je krachtig kunt communiceren met beelden. De meeste mensen denken dat ze niet kunnen tekenen, maar dat kun je in 3 minuten leren want met slechts zeven basisvormen kun je alles uitbeelden en uitleggen. Dan Roam schreef eerder al vier boeken, maar in dit handzame boekje komt alles samen, plus een heleboel nieuwe tips en adviezen die je meteen kunt toepassen. Dus pak een pen, potlood of stift, teken en win!

Dan Roam is een internationale bestsellerauteur van vijf boeken over visueel communiceren, waaronder zijn debuut 'The Back of the Napkin'. Hij is de oprichter van de Napkin Academy, 's werelds eerste online trainingsprogramma voor visueel denken. Hij heeft onder andere medewerkers van Microsoft, Boeing, eBay, IBM en Het Witte Huis geleerd hoe je complexe problemen kunt oplossen met eenvoudige tekeningen. Dan is met zijn whiteboard regelmatig te zien bij de grote Amerikaanse televisiezenders, waaronder CNN, MSNBC, ABC, CBS en Fox.


Het boek teken en win van Dan Roam is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Dan Roam boeken - Teken en win
ISBN 9789492790064
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 11-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Nubiz
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,99
Bestel

Andere boeken van Dan Roam