Daan van Kampenhout - Handboek sjamanisme

Handboek sjamanisme

Daan van Kampenhout

Het handboek sjamanisme heeft sedert het verschijnen in 1995 een duidelijke plaats als standaardwerk op haar terrein weten te verwerven. Deze herdruk is verbeterd op grond van de vele reacties van lezers en de ervaringen bij gebruik.

Traditionele sjamanen zeggen dat ieder mens een bijzonder medicijn, een talent of een gift, in de wereld brengt. Iedereen heeft de taak en het recht om die persoonlijke kwaliteit tot ontwikkeling te brengen, en kan daarbij rekenen op steun van krachten uit de andere realiteiten. Sjamanisme beoefenen maakt je niet automatisch tot sjamaan, maar stelt in staat de steun te ontvangen en je plek in de wereld in te nemen.

In Het Handboek Sjamanisme worden de basistechnieken van het sjamanisme stap voor stap beschreven; het gebruik van de sjamanistische trance, communicatie met krachtdieren en spirithelpers, de reis naar de andere realiteiten, technieken om meer bewust te dromen en de principes van sjamanistische genezing. Ook wordt er veel aandacht besteed aan uitgebreide technische beschrijvingen voor het zelf maken van ratels, trommels en andere krachtvoorwerpen.

Daan van Kampenhout is de oprichter van het Institute for Shamanism and Ritual en geeft lezingen en trainingen over sjamanisme in binnen- en buitenland. Eerder schreef hij Rituelen - essentie, uitvoering en begeleiding. (Bres, 1993, uitverkocht)

Met meer dan honderd illustraties.


Het boek handboek sjamanisme van Daan van Kampenhout is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Daan van Kampenhout boeken - Handboek sjamanisme
ISBN 9789062290444
PAGINA’S 270
VERSCHENEN 01-01-1995
DRUK 8e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER De Driehoek
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel

Andere boeken van Daan van Kampenhout