Cynthia Schultz - Werkboek voor een structuurjunkie in spe

En je leefde nog gestructureerd en gelukkig


Heb jij een gedrevenheid, maar kom je er nooit écht aan toe? Is het chaotisch in je hoofd? Lijken er te weinig uren in een dag te zitten? Wil je meer bereiken, maar weet je niet hoe? Dit werkboek is dé musthave voor elke structuurjunkie in spe.

Niemand kan zo goed plannen als blogger Cynthia Schultz. In tien jaar tijd runde ze twee succesvolle websites (MissLipgloss.nl en Cynthia.nl), schreef ze meer dan vijfduizend blogposts, bracht een boek uit, maakte ze zo'n zevenhonderd video's en werkte ze voor diverse tijdschriften én een televisiezender. Cynthia deelt haar geheimen in dit handige werkboek voor elke chaoot die haar leven wil beteren.

Het werkboek is luxe uitgevoerd met folie, en fijn beschrijfbaar papier. Achterin vind je vier extra uitscheurbare prints met motivational quotes (ontworpen door Nederlandse Etsy-designers). 


Het boek werkboek voor een structuurjunkie in spe van Cynthia Schultz is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Cynthia Schultz boeken - Werkboek voor een structuurjunkie in spe
ISBN 9789463491037
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 02-01-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Blossom Books B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,99
Bestel

Andere boeken van Cynthia Schultz