- Crime Top 100

De grootste criminelen van Nederland en België


De Crime Top 100 is een rijk geïllustreerd, opzienbarend en schokkend boek over de grootste Nederlandse en Belgische criminelen sinds 1975.

Een groep misdaadjournalisten ploegde door honderden rechterlijke uitspraken en politiedossiers, en raadpleegde collega's en wetenschappers om hier een zo waarheidsgetrouw mogelijke top-100 van samen te stellen.

Dit boek barst uit zijn voegen van de zware jongens, zowel dode als levende criminelen: van wijlen John Mieremet en serial killer Koos Hertogs tot politiek moordenaar Volkert van der Graaf. En van Wilem Endstra, de bankier van de ondewereld en 'Scarface' tot Willem Holleeder.

Maar het boek bevat meer dan alleen portretten van de grootste criminelen. Zo bevat het ook de terugkerende rubrieken Gangsterliefsjes, Boeven in getuigenbeschermingsprogramma's, De moordenaar vermoord, Zo vader zo zoon en velen meer. Kortom, een onmisbaar en verrassend boek voor wie de voornaamste misdaadfeiten op een rij wil hebben. Een beetje crimineel zal zichzelf ten minste in een van de lijsten van de Crime Top 100 terug willen zien.


Het boek crime top 100 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Crime Top 100
ISBN 9789045208039
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 22-05-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Crimesite
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel