Cressida Cowell - Hoe tem je een draak

Hoe tem je een draak (How to Train your Dragon) is de megapopulaire serie van Cressida Cowell, waarvan wereldwijd meer dan 8 miljoen exemplaren zijn verkocht. Vanwege de nieuwe, grote bioscoopfilm in januari 2019 verschijnt deel 1 nu als filmeditie. Hoe tem je een draak (How to Train your Dragon) is de megapopulaire serie van Cressida Cowell, waarvan wereldwijd meer dan 8 miljoen exemplaren zijn verkocht. Vanwege de nieuwe, grote bioscoopfilm in januari 2019 verschijnt deel 1 nu als filmeditie.Eerder bracht filmgigant DreamWorks twee films gebaseerd op deze serie naar het witte doek. Begin 2019 verschijnt de derde en laatste film over de niet zo stoere vikingszoon Stikkum en zijn draakje. Speciaal voor deze gelegenheid verschijnt het eerste deel van deze boekenserie in een nieuw jasje, voor een nieuwe generatie jongens en meisjes!

De boeken van Cressida Cowell zijn bekroond met diverse prijzen, waaronder de belangrijke Blue Peter Award. In 2018 verscheen het eerste deel van Cowells langverwachte nieuwe serie, De Tovenaars van Ooit.

‘Als je de maffe maar o zo geweldige How to Train your Dragon¬-serie nog niet hebt ontdekt, mis je een van de grootste bedenksels in de moderne jeugdliteratuur.’

The Guardian


Het boek hoe tem je een draak van Cressida Cowell is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 10,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Cressida Cowell boeken - Hoe tem je een draak
ISBN 9789024584109
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 11-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Luitingh Sijthoff
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
10,00
Bestel

Andere boeken van Cressida Cowell