Cor Inja - De dode hond en een geheime plek in mijn kop

Stel het overkomt jou.

Je heet Jorrit en zij heet Nadia. Jullie zijn maatjes.

De broer van Nadia hangt in de tuin van je pa en ma zo maar een hond op. Maar Nadia en jij weten dat er op de dag van de moord nog iets gebeurde, iets onbegrijpelijks. Jullie hebben beloofd dat nooit verder te vertellen. Maar die belofte wordt steeds meer een groot en eng geheim. Je piekert er elke dag en elke nacht over. Je bent angstig, je vindt je zelf laf en toch blijf je zwijgen.

Gelukkig beleef je af en toe met Nadia een heftig avontuur. Dat geeft afleiding. Na een warme dag in de duinen worden jullie zelfs verliefd op elkaar. Maar dat duurt niet lang, want de ouders van Nadia zijn de pesterijen uit het dorp zat en gaan verhuizen.

Als alles mis gaat vind je in het bos een dode man en die helpt jou verder. Een paar dagen later bedenk je een slimme manier om je aan je belofte te houden en toch voor iedereen de waarheid aan het licht te brengen.

Emoties, spanning, avonturen: het verhaal van Jorrit en Nadia sleept je mee.

Er is maar één ding waar je extra op moet letten: je pa en ma gaan het boek ook lezen.


Het boek de dode hond en een geheime plek in mijn kop van Cor Inja is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,40 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Cor Inja boeken - De dode hond en een geheime plek in mijn kop
ISBN 9789402172508
PAGINA’S 169
VERSCHENEN 13-02-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,40
Bestel

Andere boeken van Cor Inja